luni, 11 ianuarie 2010

Gripa porcina - Arma de distrugere in masa-Conspiratie la nivel mondial

Vaccinul AH1N1 - UN RAZBOI IMPOTRIVA SISTEMULUI IMUNITAR UMAN


Gripa noua si teoriile conspiratiei

1. Virusul gripal AH1N1 este o "inventie" de laborator menita sa reduca in numar cat mai mare populatia planetei.

2. Vaccinul antigripal are un impact negativ asupra sanatatii si imunitatii oamenilor care accepta sa il faca.

3. Gripa noua a fost creata tocmai din vaccinul antigripal.

4. Daca intri in contact cu o persoana care a fost vaccinata, vei lua si tu virusul.

Sa tragem un semnal de alarma asupra modului in care oamenii sunt manipulati de autoritati sa creada ca vaccinul este singura metoda pentru a te vindeca de gripa porcina.


David Icke despre vaccinul A/H1N1: "ESTE UN RAZBOI IMPOTRIVA SISTEMULUI IMUNITAR UMAN"








Inca un video interesant :





O arma de distrugere de acelas gen a fost lansata si in 1918 - 1920 dupa terminarea primului razboi mondial , care se spune ca ar fi una si aceias cu cea din zilele noastre avand numele de H1N1.Rata mortalității pandemiei din 1918-1919 nu se cunoaște, dar se estimează între 2,5-5% din populația de pe Tera din acel moment și că 20% au suferit boala. Gripa a putut ucide 25 milioane în primele 25 de săptămâni; în comparație, SIDA a ucis 25 de milioane în primii 25 de ani.

În India au murit 17 milioane de persoane, aproximativ 5% din populația din acea epoca, atingând o rată a mortalității de 20% în unele zone. În armata indiană, cel puțin 22% dintre soldații care s-au îmbolnăvit au murit. În Statele Unite, aproape 28% din populație a suferit gripa și 500-675 mii au murit. În Marea Britanie au murit 200.000; Franța peste 400.000. În Alaska și Africa de Sud, au murit comunități întregi. În Australia au murit 10.000 de persoane și în insulele Fiji au murit 14% din populatie în doar doua săptămâni, iar Samoa Occidentală 22%.
Spania a fost una dintre țările cele mai afectate, cu 8 milioane de infectați și aproximativ 300.000 morti.
La un anumit moment cineva a spus : Populatia Terrei nu trebuie sa depaseasca 2.5 miliarde locuitori.Adevaruri despre cine a spus aceste lucruri si despre ce vor sa lanseze in 2013 in urmatorul articol despre Grupul Bilderberg si despre Proiectul Blue Beam.


Revin din nou asupra acestui subiect , fiind mirat cat de ipocriti pot fi cei din mass media , cum mint o intreaga populatie cu televizorul.Cred ca majoritatea romanilor au auzit de carcotasul Toni Tecuceanu si despre decesul sau.In prima faza mass-media a lansat bomba.Toni Tecuceanu - Ucis de gripa porcina , si tot felu de comentarii de la diferiti colegi de platou gen : "El nu credea in chestia asta cu gripa porcina si o lua in ras" , "era un om atat de vesel si sanatos , nu pot crede ca a fost rapus de aceasta gripa ".Pana cand zilele trecute a aparut dovada , certificatul de deces al actorului PrimaTv, prin care moartea este cauzata de insuficienta cardiorespiratorie, bronhopneumonie acuta bilaterala si obezitate gradul II.Deci acum ii mai crezi pe cuvant ?

Am mai primit informatii in legatura ca aceasta pandemie este mai periculoasa decat se preconizeaza si decat anunta orice sursa mass-media.Iar raspunsul meu a fost : Pai si gripa exista , vaccinul ne omoara?Ce ne mai ramane ? R : NU STIU ! ...

Consider ca cea mai buna apararea impotriva virusului ramane sistemul imunitar intarit.Maximizat necesarul de vitamine si minerale,consumul de fructe si legume in mod exagerat,crearea unui nou regim de viata mai sanatos.Si asta nu e un indemn ecologic , e doar un sfat anti-virus ...poate...

Un comentariu: