marți, 12 ianuarie 2010

Efectul de piramida - Vechii Egipteni - Mai destepti decat se prevede

Pentru cei care nu au auzit de efectul de piramida (puterea piramidei) o sa descriu in continuare despre ce este vorba. Orice forma geometrica bidimensionala (2D, care se desfasoara intr-un plan) sau tridimensionala (3D, care se desfasoara in spatiu), modifica campurile exitente in apropierea lor. O pot face in sens pozitiv sau negativ. Piramida este una dintre formele geometrice, usor de construit si cu efecte puternice. Energiile care sunt implicate intr- un astfel de proces sunt foarte mici in comparatie cu valorile cu care suntem obisnuiti din viata de zi cu zi, procesele desfasurandu-se cu viteza mica si fiind foarte influentate de mediul inconjurator. Astfel ca fenomenul poate da rezultate bune in anumite locatii, iar in altele sa nu functioneze deloc.

Poti sa-ti construiesti o piramida singur: dar trebuie sa fi sigur ca este construita la proportia si unghiul corect, care este 52,606 grade. Vei gasi o multime de experimente frumoase si interesante, mai ales sa urmaresti cum cresc plantele in piramida.



Cateva dintre efecte ar fi: mancarea tinuta in piramida va sta proaspata pentru un timp de doua pana la trei ori mai mare decat decat mancarea neacoperita. Aromele artificiale din mancare isi vor pierde savoarea, dar aromele naturale se vor intensifica. Savoarea mancarurilor se schimba; ele devin mai putin aspre si acide. Cand executam o citire spectrografica a unui articol tratat, vom observa o schimbare in structura moleculara. Piramida va deshidrata si mumifica lucrurile, dar nu va permite sa putrezeasca sau sa creasca mucegai. De asemenea este o incetinire sau o stopare completa a inmultirii microorganismelor. Fotografii Kirlian ale subiectilor umani arata aura ca fiind mai stralucitoare dupa o perioada de expunere de 15 minute.

Reactia cu mediul piramidal: Persoanele care locuiesc intr-o casa piramidala, muncind intr-o cladire sub forma de piramida, sau care mediteaza sau doarme sub un schelet de piramida, sau care dorm deasupra unor mici piramide aliniate in serie plasate sub pat, in majoritatea cazurilor se simt pozitiv, reactionand imediat.

Fiintele vii sunt atrase de piramide ca un magnet: Declaratii din mai multe surse, demonstreaza ca animalele de casa de tot felul cresc puternice si sanatoase sub, sau in piramide cu laturile deschise (neacoperite). Se observa ca pisicile si cainii raspund acestui unic, mediu al energiei de forma in diferite feluri armonioase.

Alinierea piramidei: Pe scurt, o aliniere celesta (steaua Polara nordica) pentru una din laturile piramidei, este de preferat inaintea celei a nordului magnetic determinata de citirea unei busole, pentru ca corectia magnetica reala trebuie justificata, in acord cu locatia geografica implicata.

Simboluri plasate pe laturile piramidei: Decorand cu simboluri laturile piramidei, se produc o varietate de rezultate pozitive ale reactiilor pozitive.

Cercetarea piramidei: Bill Kerell este un cercetator al piramidei care face experimente cu piramide de 17 ani. El a facut multe experimente folosind crevetele de apa sarata. Crevetele de apa sarata de obicei traieste 6 pana la 7 saptamani; dar sub piramide, Bill i-a tinut in viata peste 1 an. El a remarcat de asemenea ca dezvoltarea in piramida a crevetelui duce la cresterea lui de 2 pana la 3 ori mai mari decat in mod normal. Bill a facut de asemenea o multime de experimente cu oameni. Unul dintre lucrurile pe care el si asociatii lui le-au gasit este faptul ca indivizii hipersenzitivi devin linistiti, iar oamenii apatici devin energici din nou. O multime de experimente au fost facute cu indivizi care mediteaza. S-a descoperit ca undele crebrale theta si alpha au crescut in amplitudine. Aceste frecvente sunt de asemenea mai mari iar amplitudinea semnalului e de doua ori mai mare decat in cazurile normale. Dr. Carl Benedicks (un cercetator suedez) a descoperit ca piramida produce o rezonanta sau o frecventa inautrul ei. Doi oameni de stiinta germani, Born si Lertes, de asemenea au descoperit ca aceasta frecventa este in domeniul microundelor. Cercetatorii spun ca lucruri plasate sub piramida stau "incarcate" pentru perioade de timp diferite dupa scoaterea lor de sub piramida. A fost gasit ca apa isi pastreaza "incarcarea" sa mai mult decat orice altceva. Piramidele au fost exprimentate de asemenea de doctori. Bill pvesteste de un doctor dintr-un spital canadian care a incercat sa foloseasca piramida in sectia lor de arsuri. Dupa ce un pacient sta sub o piramida pentru cateva minute, durerea incepe sa dispara. Ei au descoperit de asemenea ca zonele cu arsuri se vindeca mult mai repede. Una dintre cele mai interesante relatri despre puterea piramidei a fost citata de Serge King in cartea sa "Pyramid Energy Handbook". In aceasta carte, King vorbeste despre felurile in care oamenii isi pot ajuta cainii, pisicile, pestii si pasarile. El explica: "Unul dintre cercetatorii mei a raportat recent ca a plasat o piramida deasupra coliviei unei pasari agitate. Pasarea a zburat imediat spre varful piramidei intr-o vizibila incercare de a se apropia cat mai mult de piramida si a ramas linistita mai mult decat inainte".




Cele mai obisnuite efecte pe care meditatorii le spun ca li se intampla cand stau sub piramida sunt: un fel de stare de imponderabilitate; o distorsiune a timpului cat si a vitezei si o incetinire; o senzatie de furnicare a pielii, similara cu aceea a unui curent slab; o incalzire a temperaturii pieli; un efect de amortire a sistemului nervos; o "adormire" mai adanca in starea transcedentala; si in final, vise foarte detaliate in culori foarte vi.

Frecventa efectului de piramida: Piramida pune lucrurile inapoi pe drumul pe care ar trebui sa fie, ea face lucrurile mai perfecte. Una dintre frecvente care este comuna cu toate elmentele este unda purtatoare. Unghiul vector al energiei formate de frecventa undei purtatoare este 52,606 grade. Aceasta piramida este in acelasi timp si transmitator si receptor. Din acest motiv noi putem construi o piramida din orice material, si ea va functiona. Elementele din materialul folosit pentru piramida incep sa oscileze.

Plasarea de obiecte in piramida: Frecventa creste potentialul elemnetelor, altfel spus le "incarca". Cand apa este incarcata, in realitate molecula de oxigen este incarcata, intrucat molecula de oxigen este elementul din apa care formeaza cristalul octaedron. Vectorii oxigenului se realinieaza singuri cand se afla sub piramida. Folosirea piramidelor amplifica cristalele, ierburile si uleiurile
volatile etc. este foarte simplu, pune articolul inauntrul piramidei pentru cel putin 2-24 ore. Esentele de flori sunt foarte mult amplificate. Oamenii de stiinta au confirmat aceasta; ei au observat o schimbare in structura moleculara a apei, dar nu stiu din ce motiv. Apa pierde din mirosul de clor si are un gust mai bun. Plantele cresc de doua ori mai repede sub piramida, in perioada timpurie a cresterii lor, decat plantele care nu sunt sub piramida. Plantele tinere tratate arata mai sanatoase si au mai putine pagube produse de insecte. S-a gasit ca piramida facuta din cupru are cele mai bune efecte si intensifica efectele asupra materialelor organice. Piramida de asemenea are efecete si asupra lucrurilor anorganice. Se cunoaste bine ca lamele de ras sunt pastrate mai mult timp ascutite daca se aseaza sub piramida dupa fiecare folosire.

Obiecte metalice masive, precum structura de rezistenta din fier-beton a blocurilor, pot influenta negativ reusita unui experiment. La fel si mese si dulapuri metalice, linii electrice de forta sau inalta tensiune, motoare electrice, televizoare, monitoare de calculator, cuptoare cu microunde etc., aflate in apropierea piramidei, in care desfasuram un experiment, pot duce la esec total sau partial.

Parerea mea este ca aceste obiecte nu influenteaza piramida in mod direct. De ce ? Pai sa va argumentez. In primul rand piramida trebuie sa fie amplasata cu laturile perpendiculare pe directiile nord, sud, est, vest; nordul ales este cel magnetic si nu cel geografic. De aici reiese ca piramida depinde foarte mult de campul magnetic terestru. Probabil campul magnetic este concentrat la 1/3 din inaltime de la baza producand fenomenele binecunoscute. O aliniere defectuasa a piramidei, chiar si cu cateva grade, duce la reducerea efectului. In acelasi mod, piramida trebuie asezata pe un plan cat mai orizontal; o inclinare de doar cateva grade eroare, poate reduce considerabil efectul. Geoelectricitatea Pamantului este verticala, deci perpendiculara pe suprafata terestra. Inseamna ca efectul de piramida poate fi un fenomen complex compus din campul magnetic si geoelectricitatea Pamantului. Corpurile metalice cat si sursele poluante electromagnetic perturba campul electric si magnetic.

Mai multe persoane au incercat sa-mi explice ca acest efect de piramida este un pseudo fenomen, deoarece ei credeau ca experimentele le efectuasem sub o piramida cu laturile acoperite si astfel in interiorul ei se forma un microclimat diferit de cel din exterior. Falsa aceasta explicatie a lor. Toate experimentele le-am efectuat sub piramide formate doar din muchii prin care aerul din exterior piramidei comunica liber cu cel din interior. Climatul este acelasi, incat proba din piramida si cea din exterior sunt supuse acelorasi temperaturi, umiditati etc. Deci piramida functioneaza ca o antena captand si amplificand aceste campuri terestre, foarte slabe.

Nu numai ea produce acest fenomen, ci si orice obiect tridimensional si bidimensional. Si un desen pe o hartie poate produce un efect benefic sau malefic in jurul lui. Cand ma refer la cuvantul "benefic" sau la cuvantul "malefic" nu ma gandesc la o explicatie mistico-religioasa; de exemplu apa poate fi energizata, dar energizata prost poate avea efecte nocive asupra organismelor vii. Revenind la desenele de pe hartii, explicatia mea ar fi: niste linii trasate sa zicem cu un creion negru pe o hartie alba, nu vor fi decat niste linii conductoare de grafit, pe hartia izolatoare, aflata in campurile complexe din mediul in care se afla. Liniile pot fi in scurt, pot rezona etc. functionand ca un circuit electric si modificand sau amplificand campul, din apropierea sa, in care se afla.

Si omul detine niste microcampuri la nivelul pielii, expuse cu efectul Kirlian. O fotografie Kirlian pune in evidenta aura care in jurul unor organe afectate de boala este diferita. Acest camp cred ca poate interactiona cu corpurile din jur. Astfel ca unele obiecte ne pot modifica aura in mod negativ producand tulburari mai mici sau mai mari infunctie de gradul de perturbare.

Ma oprec aici, momentan, cu speranta ca nu v-am plictisit si astept cu mare nerabdare parerile si experimentele vostre.


Succes !

19 comentarii:

  1. as vrea sa fac experimentul, dar cum verific eu daca laturile sunt perpendiculare pe directiile nord,sud,est,vest? ce instrument imi trebuie pt descoperirea nordului magnetic?

    RăspundețiȘtergere
  2. buna catalina , pai pentru a verifica daca laturile sunt perpendiculare ia`ti o busla un gps orice care sa iti arate nordul , sudul , estul ,vestul ..e destul de simplu..iar pt descoperirea nordului magnetic ..nu stiu sa iti zic sigur..dar incearca sa il potrivesti cu nordul geografic , poate ca efectele nu vor fi maxime,vor fi putin reduse,dar sper ca vor fi.sper ca te-a ajutat sfatul meu cat de cat :)ma voi documenta mai mult si iti voi spune .

    RăspundețiȘtergere
  3. in text dai niste indicati ce si cum trebuie facut dar nu sti cum sa afli nordul magnetic .nu este putin curios?

    RăspundețiȘtergere
  4. pai mi se pare logic cum afli nordul magnetic ,cu o busola ar fi cel mai indicat,doar nu a ti vrea sa il aflati cu o ruleta.spor la treaba.

    RăspundețiȘtergere
  5. intrebarea este de fapt... Cu ce dracu masori un unghi exact de: 52,606 grade ?!?

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare rau de timpul pierdut citind acest "articol".(Oricum, mi-am propus numai un "respiro" scurt). Textul este plin de afirmatii gratuite, cu greseli stiintifice, sa nu mai vorbim de cele gramaticale...Tematica poate avea succes numai la cei cu lipsuri de pregatire stiintifica, care nu stapanesc termenii, si iau de buna ineptiile obscure insirate. Sincer, daca ar fi fundamente corecte, si rezultate palpabile, ar trebui sa fim inundati de aplicatii in toate domeniile.

    P.S.: Pt.Moseku (sau altii): Unghiul de 52,606 grade poate rezulta dintr-o constructie geometrica, realizat corect. Intreaba pe cineva, care a dat Bacul la matematica corect...

    RăspundețiȘtergere
  7. Va pot spune ca am incercat acest efect de piramida, spre uimirea mea a dat rezultate, va pot spune ca aveam un somn nelinistit, ma trezeam de 3-4 ori pe seara de cele mai multe ori la aceleasi ore + - cateva minute. Dupa ce mi-am confectionat o piramida din carton, nu extraordinar de reusita, dupa 2 seri nu m-am mai trezit, decat dimineata la 8:30-9:00. Va pot spune ca am dus din camera piramida intr-o seara si la fel m-am trezit in timpul noptii, nu pot sa va spun ca sunt foarte multumit! Alte experimente nu am facut!

    RăspundețiȘtergere
  8. cat de mare ai facut-o? si unde ai pus piramida?

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai multe informatii care vin in completarea acestui text gasiti aici: http://www.thepyramidpower.com/romanian/

    sau aici: http://tech.groups.yahoo.com/group/epiramida/

    Fenomenul exista, se poate dovedii usor, dar nu are viteza perceptibila si nici nu este explicat pe deplin. Pentru a il pune in evidenta trebuiesc cateva zile si o proba de verificare care sa se afle in afara spatiului piramidal, dar in aceasi camera la aceasi inaltime fata de podea.

    Nordul magnetic se determina cu o busola ... magnetica. Atentie mare daca va aflati intr-o cladire cu peretii si planseul din beton cu fier beton. Acesta distorsioneaza campul magnetic terestru.

    Puteti sa incercati sa pozitionati piramida si dupa nordul geografic. Exista mai multe metode.

    Pentru cel care analiza textul de mai sus gramatical si la virgula, am o sigura vorba sa-i spun: Te-a cam mancat sa-l citesti pe tot, ipocrit mic ce esti ! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe anonimul de la comentariul nr.6 il intreb:
    Ai fost vre-o data la Pitesti? Cand intri in gara venind de la Bucuresti, ai sa vezi pe dreapta o piramida inalta de cca.10 m care are un rol practic.La ce foloseste? Cauta si vei afla !Ca sa nu iti inchipui ca iti spun prostii,iti dau un indiciu: ai auzit de Marioara Godeanu ?

    29.03.2011 Tensing Norgay

    RăspundețiȘtergere
  11. Pot sa pun piramida sub pat? va avea aceleasi efecte.am auzit ca are efecte foarte OK.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua ! am o piramida construita din fier beton si am obsservat urmatorul fenomen:intr-o zi am pus intr-un borcan niste pamant negru muiat apa si cu sare si l-am tinut sub piramida 24 de ore dupa care m-am uns la genunchi care ma dureau ingrozitor.Am observat ca odata cu uscarea pamantului mi-a trecut durerea.Dupa spalarea picioarelr am observat ca disparuse unflatura ce o aveam la genunchiul drept,foarte tare si dureroasa.Vazand rezultatul am facut mai mult namol cu sare sa dau la diverse cunostinte pentru al testa.Culmea curiozitatii nomolul pus intun lighian cu diametru mare cc 60 cm,la temperaturile actuale timp de doua saptamani nu s-a uscat,ramanand ca plastilina!pe cand alaturi de piramida o floare ne-udata a murit!

    RăspundețiȘtergere
  13. interesant aprope tot dar,vreu multe demonsrati practice .

    RăspundețiȘtergere
  14. sunt bonlav de scleroza multipla si port cercuri de cupru de zece ani si am reusit fara nici un tratament sa opresc evolutia acestei boli crunte diagnosticu find confirmat prin trei R.M.N.

    RăspundețiȘtergere
  15. de ce cercuri de cupru vorbesti???
    si eu am scleroze si ma intereseaza poate imi folosesc te rog sa raspunzi daca poti, multumesc

    RăspundețiȘtergere
  16. Autorul acestui material ar trebuie, parerea mea, sa-si revizuiasca putin materialul din punct de vedere gramatical pentru ca e "VARZA"

    RăspundețiȘtergere
  17. buna, am citit articolul d-vs , de fapt am citit mai multe despre aceste efect de piramida, a-si dori sa construiesc una sau chiar doua , una sa o pun in camera unde dorm iar a doua sa o folosesc sa "fac" niste apa de piramida, nu prea am idee unde sa o pun pe ceea din dormitor, deasupra patului sau dedesubt? cum e cel mai bine? iar despre apa sper sa pot face una destul de mare sa pot plasa sticla la o 1/3 din inaltimea piramidei

    RăspundețiȘtergere
  18. http://www.youtube.com/watch?v=virAd2njiF4
    urmariti filmul exista o recomandare sa nu folositi efectul de piramida in casa si nu oricum

    RăspundețiȘtergere
  19. go go go placebo go! La unele "experimente", desigur.

    RăspundețiȘtergere