luni, 8 martie 2010

Un monstru decapitat a esuat pe tarmul Canadei



Niciunul dintre localnicii canadieni din Corner Brook, Newfoundland, nu a putut spune din ce specie face parte misteriosul cadavru fara cap adus la mal de apele Oceanului Atlantic. Chiar si specialistii Departamentului pentru pescuit in apele oceanice se declara neputinciosi, si asta dupa ce au vazut de-a lungul vietii aproape toate speciile acvatice existente.









Animalul are o lungime de 4 metri si jumatate, inclusiv o coada lunga de aproape trei metri, o singura inotatoare dorsala si, dupa cum spun localnicii, seamana oarecum cu monstrul din Loch Ness. Cadavrul este decapitat si prezinta numeroase leziuni.



Coada uriasa i-a determinat initial pe oamenii de stiinta prezenti la fata locului sa considere animalul drept o tantacula a unei caracatite gigantice. O scurta analiza, insa, a demonstrat ca firele de par prezente pe cadavrul animalului exclud o atare ipoteza. Pescarii sunt si ei la fel de uimiti si sustin ca desi au scos din ape, de-a lungul timpului, numeroase carcase aflate in putrefactie, niciuna nu semana cu cea esuata pe malul canadian.


"Mi-am trait intreaga viata pe malul oceanului, dar niciodata nu am vazut o creatura asemanatoare cu aceasta", afirma Basil Park, unul dintre localnicii care au descoperit misteriosul cadavru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu