vineri, 4 martie 2011

Apa vie si Apa moarta

                                         Apa vie
Apa vie
Povestea aceasta începe în anul 1939, în plin razboi, când Parisul era părăsit de tot mai mulţi locuitori. Printre aceştia se număra şi inginerul Marcel Violet care s-a stabilit în apropierea localităţii Etampes. Aici a observat că după ploile cu tunete şi fulgere, plantele din grădina lui creşteau mai repede decât atunci când ploile lipseau, cu toate că le uda din belşug.
Mai mult, el a observat că animalele preferau APA de ploaie în locul celei de la robinet. Fire analitică, s-a întrebat de ce şi a început să caute răspunsuri. A ajuns la concluzia că singura explicaţie o reprezintă componenta fizică a apei, deci încărcătura sa electrică.
Apa vie
El face diverse experienţe şi îşi administrează apă de ploaie ca remediu pentru un infarct miocardic. În 1942 avea 53 de ani şi timp de 4 luni a băut câte 1 litru/zi. Controlul ce a urmat a demonstrat vindecarea deplină. Ba mai mult, modificările pe care le avea la aortă au dispărut, procesul de îmbătrânire a fost stopat, nu a mai cunoscut oboseala fizică şi psihică, iar pe un test la 75 de ani, privind reflexele vizuale şi auditive, a obtinut rezultate ce-l clasau în procentul de 20% specific tinerilor sub 20 de ani.

Din experienţa acumulată în perioada când făcea cercetări împreună cu specialiştii Secţiei Tehnice a Armatei în legatura cu reacţiile culturilor microbiene expuse diferitelor culori ale spectrului i-a venit ideea realizării unui dispozitiv de producere a apei de ploaie artificiale pe care a numit-o APA Marcel Violet, cu care a tratat, cu mult succes, numeroase boli.

Pentru fabricare a folosit un condensator cu ceară de albine (12,5cm/12,5cm/9cm) branşat la reţeaua de curent alternativ (reţeaua servindu-i ca antenă de recepţie) pentru a capta undele biologice. Între APA care va absorbi radiaţiile şi antenă este plasat condensatorul, el insuşi legat la unul sau mai multi electrozi care plonjează în APA de tratat. La conectarea electrică, APA se încărca cu energie.
Controale repetate îi demonstreză că APA supusă acţiunii acestei radiaţii capătă proprietăţi noi. Aceste radiaţii constituie o componentă a energiei vitale.
Lucrând în continuare, a demonstrat că acţiunea apei pe animalele şi plantele nu produce mutaţii genetice, acestea au atins uneori dublul vârstei normale. Injecţiile cu virusuri au avut ca urmare formarea unui mic chist la locul înţepăturii, care ulterior s-a resorbit. Animalele folosite în experiment au avut posibilitatea de a alege între APA tratată şi cea de la robinet şi au ales-o pe prima. S-a trecut la testări în spitale, şcoli, ferme, peste tot rezultatele au fost entuziasmante. Aceste rezultate ar fi trebuit să revoluţioneze terapeutica, biologia în ansamblul ei.
Marcel Violet a trait 87 de ani şi a lucrat în laboratoarele sale pana în ultima clipa.
Apa vie
Gheorghe Lucaci, principalul realizator al apei vii româneşti, destăinuie că a lucrat la această invenţie 20 de ani, în ultimii ani de cercetare colaborând şi cu prof. dr. I. Mânzatu, cu care a şi obţinut brevetul de inventator. Conform brevetului, ’’APA vie’’ (sau APA biologică) şi “APA moartă” (sau APA antagonică) se deosebesc de apele obişnuite prin suprapunerea acestora unui lanţ de separări sub acţiunea a două câmpuri electromagnetice şi a unui câmp ultrasonor.

În urma acestui poces se obţin 3 tipuri de ape cu caractere extreme:
- o apă cu activitate biologică atât de intensă încât se poate contamina din aer şi poate dezvolta o masă vie bacteriano-vegetală care duce la autosufocare; o picătură din această apă pusă în APA obişnuită pulsează ca o inimă, frecvenţa pulsaţiei fiind dependentă de temperatură. Fierbe la 1050 C şi îngheaţă mult sub 00 C, are pH-ul de 7,7 şi se roteşte spre stânga (levogir).
Specificul structurii moleculelor de apă vie este asimetria dată de infăşurarea lor în spirală, având atomii de oxigen în linie şi cei de hidrogen în spirală. Este considerată generator-rezonator în legatură cu câmpul fundamental energetic-informaţional.
Determină o încolţire a seminţelor incredibil de rapidă, dar planta este sufocată de marea masă vegetală ce se formează. De asemenea ajută la vindecarea rapidă a plăgilor. În cadrul experienţelor efectuate, un peştişor a trăit 62 de zile fără hrană şi fără oxigenarea apei.
- o apă antagonică ce poate fi utilizată ca bactericid şi citostatic antitumoral. Are pH-ul 5,5 şi este dextrogiră.

- o apă neutră care constituie cea mai mare parte din volum.
Pentru uz medical se fac amestecuri în diverse proporţii din fiecare apă.
Un mijloc simplu de obţinere a apei vii/moarte este electroliza în urma căreia rezultă apă alcalină şi apă acidă. Datorită proprietăţilor sale, APA alcalină a primit numele de apă vie iar APA acidă a primit numele de apă moartă.
În anul 1992, rusul Dimitri Osipovici Kratov din Sevastopol, tehnician, presat de starea sănătăţii sale (internat într-o clinică de urologie cu insuficienţă renală şi adenom de prostată) a realizat un aparat de electroliză a apei. Tratamentul pe care şi l-a aplicat a fost de câte ½ pahar cu apă/zi timp de trei zile înaintea meselor principale. Examenele medicale au concluzionat că intervenţia chirurgicală programată nu mai era necesară !
Funcţie de timpul de electroliză, pH-ul apei alcaline ajunge la 10-11 şi se menţine câteva ore, după care scade la 7, iar al celei acide ajunge la 2-2,5 menţinându-se neschimbat timp îndelungat.

3 comentarii:

 1. Stimata Doamna/Domnisoara ( ? ) Kundalini,

  Cu tot respectul pentru Dvs. si pentru munca pe care o faceti,Va sugerez sa mergeti si la:
  WWW.pravalia ta.ro/apa-vie.html
  Acolo veti gasi realizarile practice de apa vie din Romania,la firma Calivita si la exporturile de sute de tone de asemenea apa in Ungaria,Japonia,Statele Unite,etc.
  Totodata Va recomand sa vedeti si videoclipul urmator:
  video.crestinortodox.ro/nGCz5FWKCgx/Apa_amplu_
  _documentar.html/
  Articolul Dvs. este perfect dar din materialele de mai sus veti afla cateva lucruri in plus.De exemplu va veti putea explica Legea Atractiei prin starea apei din organism.
  In general cred ca este necesar sa cautam si explicatii nu numai sa consemnam stari,fapte si evenimente.Cu cele mai bune ganduri !
  .09.04.2011 Tensing Norgay

  RăspundețiȘtergere
 2. Stimata Doamna/Domnisoara ( ? ) Kundalini,

  Articolul Dvs.este perfect si denota o mare putere de munca din partea Dvs.Documentatia este corespunzatoare si poate constitui un punct de plecare pentru cineva care vrea sa aprofundeze tema.
  Dar pentru Dvs.daca vreti (si numai daca vreti)sa mai aflati cate ceva despre aceasta tema,Va recomand sa mergeti la:
  www.pravaliata./apa-vie.html
  Aici veti afla cateva realizari din Romania in acest domeniu si cum firma Calivita exporta sute de tone de apa vie in Ungaria,Japonia,Statele Unite,etc.
  Dar niste caracteristici generale si de comportament ale apei se pot gasi la:
  video.crestinortodox.ro/nGCz5FWKCgx/Apa_amplu_
  _documentar.htnl/
  Urmare acestui docimentar (80 min.) facand niste legaturi,se pot explica o multime de lucruri.De exemplu Legea Atractiei se poate explica prin structurarea apei din organism(min.70%)in funcie de starea sufleteasca si de informatiile primite din exterior.
  Pentruca in orice lucru noi nu trebuie sa consemnam numai niste stari,fapte si evenimente.Trebuie sa incercam sa ni le si explicam.
  Numai cu ganduri bune.
  .09.04.2011 Tensing Norgay

  RăspundețiȘtergere
 3. Stimate domnule Anonim (din 17 aprilie 2010)
  Consider ca tratati foarte superficial relatia dvs, cu restul lumii si in cazul prezent cu posesoarea blogului.
  Doamna/Domnisoara Kundalini nu a pretins nicaieri si nici odata ca este o creatoare.Dansa isi consuma o buna parte din timp pentru a pune la dispozitia celor interesati o serie de evenimente,lucruri,fapte mai mult sau mai putin cucoscute dar care fac obiectul unor discutii sau
  sunt prezentate ca niste enigme.
  Cei care frecventeaza acest blog pot fi:
  1. Cunoscatori ai problemelor,dar care vin pentru a vedea daca a aparut ceva nou
  2. Cei care afla lucruri necunoscute
  3. Zeflemisti,carcotasi,rauvoitori,invidiosi, care nici ei nu fac nimic si nici nu lasa pe altii sa faca.
  Eu sugerez posesoarei blogului sa scrie ceva si despre buna crestere cu aplicatie la internet iar dlui Anonim ii recomand sa citeasca o carte in acest sens:Shirley Taylor - E-mailul codul bunelor maniere.Poate daca citeati cartea,nu va mai permiteati sa acuzati de hotie o persoana bine intentionata chiar pe propriul blog.
  Si ca sa intelegeti mai bine comportarea Doamnei/Domnisoarei Kundalini,cititi-i profilul.
  Fara salutari.-
  18.04.2011 Tensing Norgay

  RăspundețiȘtergere