luni, 8 noiembrie 2010

Al 3-lea Razboi Mondial

                                                   Al 3-lea razboi mondial


 Conform astrologilor si profetilor, anul urmator, cel al Tigrului Galben de Metal, nu va fi unul usor. Interpretatorii predictiilor lui Nostradamus vorbesc despre o fecioara misterioasa a carei moarte este dorita si despre un lider “nemilos si insetat de sange”, care va conduce cu “sabie si foc”. Pavel Globa, un faimos astrolog rus, crede ca 2010 va fi un an mai usor pentru rusi, insa Europa si SUA ar trebui sa se astepte la un declin economic si mai pronuntat.


Cercetatorii manuscriselor lui Nostradamus cred ca aceste predictii pentu anul urmator se gasesc in al zecelea catren din ce-a de-a zecea centurie. Pasajul mentioneaza, pe langa fecioara misterioasa si liderul aducator de distrugere, si “Arca de furie a Satanei”, iar interpretatorii cred ca aceasta s-ar putea referi la o racheta balistica. Specialisti faimosi in studierea centuriilor lui Nostradamul cred despre catrenele acestuia ca anunta urmatoarele evenimente pentru 2010: – posibila incepere a celui de-al treilea razboi mondial in noiembrie, in care arme bacteriologice si chimice vor fi intrebuintate – vor exista conflicte intre occidentul european si SUA – un conflict se va isca intre Marea Britanie si Franta – exista posibilitatea unui conflict militar armat in peninsula Crimeea. – Europa va suferi un picaj economic – in Marea Neagra va avea loc o catastrofa care va implica hidrogenul sulfurat.



Catrenele lui Nostradamus conţin următoarele informaţii despre anul 2010:


- Este posibil ca cel de‑al Treilea Război Mondial să înceapă în luna noiembrie, cînd vor fi folosite arme bacteriologice şi chimice;
- Va exista un conflict între ţările din vestul Europei şi SUA;
- Va porni un conflict între Marea Britanie şi Franţa;
- S‑ar putea să izbucnească un conflict armat pentru cucerirea peninsulei Crimeea;
- Europa va suferi o scădere a economiei;
- Va exista o catastrofă în Marea Neagră declanşată de hidrogenul sulfurat.
La sfîrşitul secolului al XX‑lea, un grup de specialişti a formulat următoarele predicţii ştiinţifice referitoare la anul 2010:
- Activitatea solară va scădea;
- Vor fi inundaţii grave în sud‑estul Asiei;
- Rata natalităţii din Europa va scădea;
- Rusia şi Belarus vor înregistra o creştere economică;
- Va începe o eră a matriarhatului, ce va dura 23 de ani;
- Va fi constituită o alianţă între Statele Unite, Europa şi ţările din bazinul Pacificului;
- Se vor forma noi teorii politice şi economice, care vor schimba drastic viitorul;
- Vor apărea noi roboţi‑android în viaţa cotidiană a oamenilor;
- Vor fi descoperite dovezi ştiinţifice despre existenţa sufletului.
Cei mai mulţi dintre prezicători consideră că anii guvernaţi de semnul tigrului sînt dificili, dar pot aduce multe schimbări, necesare pentru a merge cu bine mai departe

Asa zisele catrene ale lui Nostradamus sunt atat de vagi , incat pot sa fie interpretate dupa voia cititorului sau manipulatorului. In afara de asta, astrologia inseamna determinism.Deci...luati`le ca atare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu